lördag 14 februari 2009

Happy Valentine

Några Valentine-projekt från designteamet och en liten te-låda från Anna-Karin.



Carolinas Valentine-kort. Papper från Basic Grey "Bittersweet", vit cardstock, stämplar från Artemio som hon har maskat (motivet är egentligen textramar) och sedan embossat. Dessutom är det bollfrans, blommor, brads, färgade häftklamrar och en liten etikett som hon har skrivit "puss!" på.



Anna-Karin har altrat en te-låda. Klätt den med papper och satt på ett fint lås. Loopy-brads från Youdo och papper från Kaiser.


Carinas minialbum är gjort med en Overlay till fram- och baksida. Papper från Daisybucket delades i fyra delar så inte mycket material gick åt. Allt inbundet med Bind-it-all och vips - ett litet minialbum som present. Just detta var inte ett Valentine-album men sött som socker i alla fall.

Clara bjuder in till fika med ett litet minikonditori. Bakelserna är utklippta i ett papper från Diecuts with a view. Hur sött som helst!

1 kommentar:

La Vikinga sa...

Jag har en fråga angående albumet från Leksand med papperen delade i fyra:är det kartong emellan eller är albumsidorna endast ett tunns papper? Glömde titta när jag var där i onsdags men jag blev så inspirerad att jag köpte papperen ...