onsdag 6 augusti 2008

Händer i Augusti

Tisdag 26 augusti kl 18-21 har vi vår första kurs för hösten. Det är nybörjarkurs i Stämpling. Du lär dig att använda en stämpel, stämpla, rengöra, Stämpla en bakgrund och göra en del enklare kort. Kursen kostar 250 kr och håller på i ca 3 timmar. Allt material samt fika ingår.

Lördagen den 30 augusti kl 13-00 Har vi höstens första Scrapmaraton. Vi sitter tillsammans i 11 timmar och pysslar. Om du gör album, kort eller pysslar med annat spelar ingen större roll. Kostnad för denna dag är 250 kr. Då ingår middag, fika, godis, frukt och dricka samt tävlingar med priser. Betalning=anmälan så först till kvarn (eller till banken).... :)



Måndagen den 18 augusti börjar vi med kvällsöppet igen på måndagarna och onsdagar. Ingen föranmälan behövs. Här trivs både nybörjare och de som har hållit på lite längre. Ta med din kompisen eller kom själv för att inhämta inspiration och få botanisera i butiken. Självklart kan du "bara" komma och handla när vi har öppet också. Kaffet står alltid på och på kvällarna kan du få smörgåsar till självkostnadspris så inte blodsockret faller.

Välkomna!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Å vad mysigt med pyssel-kurser. Var i landet befinner du dig?

Scrapica sa...

Å äntligen, behöver massor av inspiration och som vanligt tid. Men ser fram emot pysselkvällar när hösten närmar sig!

Olivia sa...

Åh vad jag längtar till Papprika... :)

Jenny sa...

Längtar längtar också, papprika snart kommer jag och hälsar på.