onsdag 30 september 2009

God höst på er alla scrappare och kortmakare!

Nu äntligen kan man med gott samvete sitta inne i värmen med en kopp te eller ett glas vin och pyssla med det som vi alla tycker är något av det roligaste i livet. Och när höstmörkret faller så blir det plötsligt Kanelbullens Dag. På Papprika firar vi detta på söndag den 4 oktober med kanelbullar och choklad med vispgrädde till alla kunder. Vi öppnar kl 12 och då är kanelbullarna varma och chokladen ångar.

Vi kommer att ha lite demonstrationer där du själv får prova på lite nya tekniker och produkter. Självklart har vi en tävling också! En av de kunder som handlar uner dagen kommer att vinna tillbaka sina pengar i form av ett presentkort på Papprika. Dragning sker ca kl 15.59 i butiken precis innan vi stänger vid 16.

De senaste veckorna har många nyheter kommit till Papprika - Halloweenpapper, Julpapper, underbara metalldekorationer, rosenknoppar, Halvpärlor mm. För att lämna rum åt dessqa nyheter och andra nya saker som kommer har vi bestämt oss för att ha en rejäl höstrea. Kom och fynda bland exempelvis mönstrade papper för 1 kr st, ca 50-tal olika stämplar för 15 kr och uppåt, dekorationer från 5 kr, dies för 20 kr etc etc. Det finns massor att välja mellan och vi fortsätter rean till sakerna är slut....

Här är några exempel på vad som finns på rean. Men det är flera 100 olika produkter så ni får komma hit och kika!

Kom och fika med oss, delta i pysslandet eller handla!

Välkommen
Malin & Designteamet


2 kommentarer:

clara sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
clara sa...

Jag och mina två små grisar kommer och ser vad ni gör... med varsin bulle i munnen är dom snälla som lamm :)