fredag 20 mars 2009

Vi går på mässa

Den 21-22 mars befinner sig Papprika på mässa. Butiken i Tallkrogen kommer att vara stängd, men mässan är öppen även för både pysseldeltagare och shoppare.

För er som vill komma och shoppa lite bland butikerna som ställer ut och njuta av den kreativa atmosfären är mässan öppen:

Lördag: 10-17
Söndag: 12-16

Mässan är i Tvålpalatset som ligger på St Paulsgatan 29 vid Mariatorget på Söder i Stockholm. man går in genom det mysiga caféet som ligger där. Om man har barnvagn eller har svårt med trappor så finns en entré på baksidan av huset. Jag rekommenderar att ni frågar på caféet eller så kanske det finns skyltat av arrangörerna. Inträde kostar 10 kr för vuxna vilket är en symbolisk summa.

Papprika kommer att presentera några helt nya papperskollektioner och en del helt nya produkter. Så passa på att komma och besöka oss på vår tillfälliga adress på Söder.

Alla som handlar för minst 400 kr på mässan deltar i utlottningen av en fin rosa Bind-it-all. Dragning sker kl 15.45 på söndagen och vinnaren tillkännages på vår blogg.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!
När kommer ni skriva vem som vann lottningen?
Hoppades på vinst! He,he!!!