torsdag 26 mars 2009

Pappersrea & Söndagsöppet

Här i Stockholm har våren börjat visa sig och vi kan snart se krokusar i rabatten. Skönt att äntligen få slippa varma kläder och snö.

I butiken har vi nu tre nya kollektioner papper; SassaFrasLass, My Little Shoebox, Inkido och Graphic 45 (som kommer nästa vecka). Vi har nya omonterade stämplar från Forma Hantverk, Pysselpassion och Stämpelboden samt Tingtura-stämplar som är på ingående.

På lördag 28 mars har vi Scrapmaraton i butiken och det finns fortfarande ett par platser kvar. Självklart är butiken öppen som vanligt mellan kl 12 och 16 för er som vill komma och handla. På söndag har vi söndagsöppet 12-16 och vi har då demonstrationer, en pysselhörna för barn samt halva priset på utvalda mönstrade papper, minst 80 st olika sorter. Pappersrean börjar redan på lördagen och håller på tills alla papper är slut. (Rean kommer även att vara i webshopen med start lördag kl 12)

Notering i efterhand *eftersom jag inte kommer överens med datorn i butiken så startar rean kl 18*

På söndag mellan kl 12 och 16 visar Eva och Clara er lite pyssel till påsk och vi ger er 15% på en del av de produkter som används. Hela dagen står kaffekannan på och ni kan sitta ner och pyssla, fika eller bara uppfyllas av skapandelust och kreativitet.

Välkomna!

Malin med DT

Inga kommentarer: