onsdag 12 mars 2008

Bästa förvaringen

Scrappare är en speciell sorts människor. Scrappare älskar att organisera och organisera om. Vilka människor förutom scrappare kan på fullaste allvar sitta och diskutera hur olika saker skall sorteras? Har ni någonsin hört någon som sitter och säger att i vårt medicinskåp har vi alla vita piller till höger och de rosa till vänster. Eller du kanske sorterar värktabletterna i bokstavsordning och plåster efter tillverkare? OK mina kryddor står i bokstavsordning, men det är väl rätt normalt. Men att sittaa och fundera hur pappren skall sorteras känns fullkomligt naturligt.

Nu skall jag avslöja en länge dold hemlighet....mina papper är helt osorterade än så länge. Efter fem år som scrapbookingbutiksägarinna har jag fortfarande cardstock och mönstrat blandat med varandra i fem olika tidskriftsamlare och två olika lådor.
Men nu skall det bli ordning på detta! Genom denna:


För 599 kan den bli din också. Den är tillverkad i i polypropylen och har ett lock samt 10 hängmappar i formatet 31 x 31 cm. Boxens format 35 x 35 x 21 cm och den är stapelbar.

Inga kommentarer: