onsdag 16 juni 2010

Papprika säger adjö och välkommen tillbaka!

Hej scrapvänner!

Efter en lång tid med alltför låg omsättning och tuffare konkurrens har jag nu beslutat att lägga ner butiken i Tallkrogen.

Papprika kommer att leva kvar som webshop, vi kommer att anordna pyssel-träffar och förhoppningsvis delta i mässor i framtiden.


Det har inte varit ett lätt beslut! Under 7 år har jag fått förmånen att lära känna en hel del av er personligen och det har betytt så oerhört mycket för mig. Det är så många kunder som är en del av min vardag och just nu sitter jag med tårar i ögonen när jag skriver detta. Men jag hoppas att vi kommer att ses igen – snart!


Butiken skall lägga ner och tömmas på både varor och inventarier.


Så här är upplägget:

Fredag 18 juni är det 20% rabatt i butiken kl 11-18

Måndag 21 juni är det 20% rabatt i butiken kl 11-18

Tisdag 22 juni är det 35% rabatt i butiken kl 11-18

Onsdag 23 juni är det 35% rabatt i butiken kl 11-20

Torsdag 24 juni är det 50% rabatt i butiken kl 11-18

Måndag 28 juni är det 50% rabatt i butiken kl 11-18


Inventarier såsom pappersställ, displayställ, bord, stolar, hyllor etc kan bokas och betalas från fredag 18/6 men inte avhämtas förrän efter midsommar dock senast 20 juli.


Under dessa dagar kommer vi ha öppet i butiken mellan kl 11 och 18 förutom på onsdag 23/6 när vi har öppet till kl 20 och har lite ”gravöl” i form av lite dricka och tilltugg. Det skulle vara så roligt om de som har möjlighet kom förbi och sa hej. Jag kommer att sakna er otroligt!


I första skedet kommer vi inte ha någon rea i webshopen. De varor som mot förmodan blir kvar kommer att säljas ut som set i webshopen under juli. Ledsen för detta, men det skapar så otroligt mycket merarbete när vi inte har möjlighet att stämma av lagret mot webshopen på något bra sätt.


Jaha, vad ska jag göra kanske ni undrar? Jag har fått ett jobb som ekonomiansvarig på ett mindre företag och ska börja arbeta den 1 augusti. Det är något som jag verkligen ser fram emot och jag hoppas på att kunna återuppta en hobby som jag verkligen försummat de senaste 7 åren – scrapbooking!


Vad händer sedan med Papprika? Jo i månadsskiftet September/Oktober kommer den nya webshopen att öppna. Den kommer inte att ha samma adress som den gamla. Hemsidan kommer också att lägga ner och det är bloggen som kommer att fungera som bas för den nya verksamheten tills vidare. På bloggen kan ni läsa om den nya webshopen och andra aktiviteter.

Under hösten hoppas vi kunna ordna en stor scrapträff i Stockholm där så många som möjlig får plats. Nu letar vi efter en lokal som ligger hyfsat centralt och har plats för minst 100 personer. Har ni några tips så välkommen med dem.


Förhoppningsvis kommer mailen att fungera som vanligt. Eftersom den inte är flyttad ännu så kan jag dock inte garantera detta utan ber att få hänvisa till bloggen för mer information. Jag sparar alla mailadresser jag har, men om ni inte fått ett mail om detta utan läser det på hemsidan eller bloggen alternativt fått det skickat av någon vän så maila mig på info@papprika.se och se till att jag har er mailadress inför starten av den nya webshopen.


Jag hoppas också att tillsammans med min syster inom kort presentera en ny kollektion av stämplar. Det är ett projekt som vi inte hunnit arbeta med och som vi verkligen hoppas skall slå väl ut.


Tja, det var väl det sista nyhetsbrevet från Papprika i Tallkrogen. Vår nya bas kommer att bli i mitt hem i Enskede och det är därifrån jag hör av mig nästa gång.


Tack alla underbara kunder för dessa år! Det har varit en ära at få lära känna er och att få lotsa er genom scrap-djungeln! På återseende!


Stora och varma kramar från både mig och mina underbara DT-tjejer!

Malin

Papprika Scrapbook

12 kommentarer:

Z sa...

Näääääääääää! Jag är ordlös! Såklart tycker jag det är otroligt roligt för dig att du fått ett jobb du ser fram mot, men gud vad jag kommer sakna att inte kunna komma bort på måndagarna efter jobbet och sitta och små snacka med er och pyssla lite!

Erica sa...

NEEEEEEEEEJ!!! Vad tråkigt!
Men jag förstår såklart... =(
Lycka till med allt i fortsättningen!

Jozebelle sa...

Trist att det ska behöva bli så!

Kram

Kristiina sa...

Grattis till ditt nya jobb!

Det är tråkigt att höra, men jag är inte överraskad. Både Rickard och jag räknar dig bland våra vänner trots att vi inte har umgåtts utanför Papprika, men det får bli ändring på det nu!

Åsa (Virve) sa...

Va kul att du ser så fram emot det nya jobbet! Hoppas det blir toppenbra

Tråkigt att Papprika inte kommer finnas kvar, men samtidigt så är det toppen att det överhuvudtaget har funnits. Det har ju varit lite av ett fritids för vuxna - fullt med trevliga människor, gott kaffe och roligt pyssel.

Stora kramar till dig Mallan ♥

Anna sa...

Nä! :( Jag som sett fram emot att flytta extra mycket eftersom ni finns så nära... Snyft! Men jag förstår att det inte är lätt att driva butiken med all konkurrens. Lycka till i framtiden!

Ellis sa...

Vad tråkigt med butiken men roligt att webbutiken kommer att finnas kvar i alla fall!
Lycka till med det nya jobbet!

Mandana sa...

Ja, vad ska jag säga. Visst är jag glad för din skull Malin att du har hittat ett nytt jobb, vet att det har inte varit lätt med affären specielt senaste tiden. Men jag vet att jag kommer att sakna dig. Fika stunderna runt ditt köksbord i affärren. Din glädje, servimedvetande och personlighet. Du, Papprika, Papprikas DT samt alla pysslande kunder har varit mitt stöd O vägen tillbacka till hälsan från min utmattnings sjukdom. Jag kommer att sakna det sociala betydelse som Papprika har haft i mitt liv. Vad skönt att redan nu veta att du ska planera in träffar och vara på mässor så vi kan träffas på nytt igen. Lycka till. Kramar Mandana

Maria sa...

Jag vet inte vad jag ska säga, nu blev jag helt chockad och mållös.

Jag är glad för din skull att du fått ett jobb, och att Papprika kommer att fortsätta som webshop.

Men jag tycker också att det är oerhört sorgligt att du lägger ner butiken. :(

Lycka till med det nya. *kram*

Johanna sa...

ja- nu när jag har börjad vänja mig vid dig och äntligen hunnit till min första maran, så lägga du ner...
LYCKA TILL MED DET NYA JOBBET och med webbutiken.
JÄTTE KRAM
från Johanna

Monica sa...

Har du hunnit vänja dig vid tanken än? Jag kommer förbi någon gång nästa vecka. Vi ses då! Kram!

Anonym sa...

Men,jag kommer att sakna er !!!
Lycka till med det nya jobbet!

Kram Camilla Valborg