onsdag 29 april 2009

Godis till webbkunder

I webshopen ligger några bra erbjudanden till våra webbkunder.....

Så passa på nu!

tisdag 28 april 2009

Tisdagstips



Ett tips från Clara: "Jag har helt snöat in på att brodera på foton. Man kan lägga till eller dölja, Fixa vingar, pratbubblor och långt svallande hår. Allt är möjligt och det blir dessutom schysst djup i bilden. Jag vill gärna se vad du gör! Länka till din blogg i kommentarsfunktionen så kommer jag och tittar och ger dej en hink beröm!"

måndag 27 april 2009

Maja design - svensk snygging!


Dessa papper som finns på Papprika kommer från Maja Design - ett litet svenskt företag som gör underbara papper. På deras hemsida kan man se alla papper som hittills har gjorts av företaget. Är det något speciellet ni vill ha så hör av er så tar vi hem det.

SassaFrasLass = Glad!

Här kommer tre glada layouter. De första två av Clara och sedan en av Anni. Du hittar såklart papperen från SassaFrasLass i Papprikas webbutik.



Glöm inte bort vår utmaning där du kan vinna en överaskning. Ännu har du ett par dagar på dig!


tisdag 21 april 2009

Tisdagstips

Här är ett tips från Anna-Karin: "Emellanåt ledsnar man på sitt vanliga material, t.ex pappersblommor. På loppisar brukar man kunna fynda ljusmachetter, som man sedan kan "slakta" och återanvända på kort och annat. Jag köpte en hel påse manchetter för 10:-. En del av dem har jag använt på min altrade telåda."

fredag 17 april 2009

Måndag förmiddag....

....öppnar vi lite senare än vanligt. Först kl 11.30 ca slår vi upp dörrarna.

Välkomna!

torsdag 16 april 2009

Utmaning - du kan vinna en liten överaskning!

Inspireras av annonsen eller förpackningen eller kanske båda och skapa något! Vi vill gärna se vad du hittar på. Lägg upp en bild av det du gjort senast tisdag 28 april i din blogg. Lämna en kommentar under inlägget här med en länk till ditt blogginlägg så kommer vi på besök hos dig och ser vad du gjort för fint. Vi kommer att lotta fram en person som får en liten present med posten. Vinnaren meddelas här senast lördag 2 maj.


Clara visar sin kyl på en lo inspirerad av annonsen:


Anna-Karin inspirerades av förpackningen:

onsdag 15 april 2009

Veckans nyheter


Äntligen har pappren från Graphic 45 kommit efter en låååång resa. Men det var det värt. Finare papper har jag inte sett på länge. Ett måste för den som gillar Vintage-stil.

Pebbles, rosor i massa färger, fjärilar och clearstamps från Prima.... och mer därtill.

tisdag 7 april 2009

Spellbinders & påsktider



Några av de Spellbinders som kommi in till Papprika.
I påsk kommer vi att ha stängt från skärtorsdag (då jag & Katarina ska ut och flyga) t.o.m. annandag påsk som är måndag. Vi öppnar återigen tisdag 14 april!
Glad påsk!
Malin & Katarina



fredag 3 april 2009

Altrade påskägg

På måndag- och onsdagskväll v. 15 altrar vi påskägg på Papprika. Ta med ett gammalt ägg från gömmorna och kom hit och få inspiration och instruktioner för hur du förvandlar ditt ägg till en riktig prydnad. Här är mitt påskägg från förra året.


Självklart kan det bli en mängd olika stilar. Allt funkar....

Välkomna!