tisdag 31 mars 2009

Rosor



Inkommet i butiken - rosor i två färger. Många fler färger är på väg. 10 st 15 kr. Underbara att sätta på en ask, en layout eller ett kort.

torsdag 26 mars 2009

Pappersrea & Söndagsöppet

Här i Stockholm har våren börjat visa sig och vi kan snart se krokusar i rabatten. Skönt att äntligen få slippa varma kläder och snö.

I butiken har vi nu tre nya kollektioner papper; SassaFrasLass, My Little Shoebox, Inkido och Graphic 45 (som kommer nästa vecka). Vi har nya omonterade stämplar från Forma Hantverk, Pysselpassion och Stämpelboden samt Tingtura-stämplar som är på ingående.

På lördag 28 mars har vi Scrapmaraton i butiken och det finns fortfarande ett par platser kvar. Självklart är butiken öppen som vanligt mellan kl 12 och 16 för er som vill komma och handla. På söndag har vi söndagsöppet 12-16 och vi har då demonstrationer, en pysselhörna för barn samt halva priset på utvalda mönstrade papper, minst 80 st olika sorter. Pappersrean börjar redan på lördagen och håller på tills alla papper är slut. (Rean kommer även att vara i webshopen med start lördag kl 12)

Notering i efterhand *eftersom jag inte kommer överens med datorn i butiken så startar rean kl 18*

På söndag mellan kl 12 och 16 visar Eva och Clara er lite pyssel till påsk och vi ger er 15% på en del av de produkter som används. Hela dagen står kaffekannan på och ni kan sitta ner och pyssla, fika eller bara uppfyllas av skapandelust och kreativitet.

Välkomna!

Malin med DT

onsdag 25 mars 2009

Allt på sin plats igen.

Mässan var toppen. TACK alla ni som besökte oss under helgen!

Vi var många Papprikor där och fick även tid med pyssel och att anta utmaningar.
Här är några av våra bidrag till utmaningarna. Mer om dessa kan ni läsa på designteametsbloggar.

Vinnare av vår utlottade Bind it all var Jenny L

Våren väntar på sig, snön yr här i Stockholm, men på Papprika har våren blommat ut på hyllorna med nya papper...välkommen in för en titt papprika nyheter nyheter v.13











Det finns fortfarande platser till helgens Mara, passa på att anmäla dig och kanske även en vän;)Vi ses!

fredag 20 mars 2009

Vi går på mässa

Den 21-22 mars befinner sig Papprika på mässa. Butiken i Tallkrogen kommer att vara stängd, men mässan är öppen även för både pysseldeltagare och shoppare.

För er som vill komma och shoppa lite bland butikerna som ställer ut och njuta av den kreativa atmosfären är mässan öppen:

Lördag: 10-17
Söndag: 12-16

Mässan är i Tvålpalatset som ligger på St Paulsgatan 29 vid Mariatorget på Söder i Stockholm. man går in genom det mysiga caféet som ligger där. Om man har barnvagn eller har svårt med trappor så finns en entré på baksidan av huset. Jag rekommenderar att ni frågar på caféet eller så kanske det finns skyltat av arrangörerna. Inträde kostar 10 kr för vuxna vilket är en symbolisk summa.

Papprika kommer att presentera några helt nya papperskollektioner och en del helt nya produkter. Så passa på att komma och besöka oss på vår tillfälliga adress på Söder.

Alla som handlar för minst 400 kr på mässan deltar i utlottningen av en fin rosa Bind-it-all. Dragning sker kl 15.45 på söndagen och vinnaren tillkännages på vår blogg.

tisdag 17 mars 2009

Veckans dubbel-tips

Anna-Karin har delat med sig av ett litet praktiskt tips för er som ska biga (skåra) pappret innan ni viker det till ett kort. Om man inte har ett falsben så kan man använda sig av lite olika saker, Själv använder hon en "gammal" smörkniv i stället.

Hennes pappa har gjort denna i två olika träslag.... inte bara praktiskt alltså utan också lite affektionsvärde :)

Sedan ett tips för er som går i väntans tider... När ni nu ligger/sitter/står där på BB och den nya lilla familjemedlemmen mött dagens ljus för första gången - fota gärna personalen som varit delaktig under förlossningen. Bebisen och mamman blir ofta fotat men t.o.m. pappan glöms ofta bort. Själv har jag då aldrig sett en bild på läkaren och sköterskorna som hjälpte till.


På väg till Papprika


Papper och alfabetsklistermärken från My Little SHoebox är beställda och på väg. Förhoppningsvis når de oss precis i tid för LC-mässan i helgen..... (håller tummarna)

torsdag 12 mars 2009

Så här gör pojkarna var de går...

En underbart instruktions-video



Snodd från Mitas blogg

Skönt att få vara kvinna och göra på "vårt" sätt!

fredag 6 mars 2009

Nytt till helgen


Lite nyheter från Prima & Jenni Bowlin. Snart i webshopen!

torsdag 5 mars 2009

Tack för igår

Tack för en härlig dag igår! Många kom och hjälpte till att fira Papprikas 6-årsdag. Stort tack till alla mina medhjälpare! Här är lite bilder från kvällen.




Vinnare i tävlingen "vinn pengarna tillbaka" var Linda P. Grattis! Den som kom närmast antal bling i burken var Anna R som gissade på 83 och det var otroligt nog helt rätt!

onsdag 4 mars 2009

Papprika 6 år!


Idag 4 mars firar vi Papprikas 6-årsdag. I 6 år har vi haft butiken i Tallkrogen öppet. Vi firar med en massa erbjudanden och tävlingar. Du kan bl.a vinna hela ditt köp i form av presentkort. Stämplar, album, akrylfäger & cardstock kan du köpa till bra priser. Nya varor i butiken som du inte sett förut!

På kvällen mellan 18 och 22 firar vi genom att bjuda på lite tilltugg och något att dricka. Vårt DT finns på plats för att demonstrera både nytt och gammalt. Så kom och fira med oss!