måndag 25 augusti 2008

Nylevererat

Cuttlebugs, Bind-it-all, spiraler till maskinen i rosa, ljusblått, antik guld etc, omslag till album i transparent akryl, julpapper..... och så en massa härliga Bazzill.

torsdag 21 augusti 2008

I väntan på något gott

Så får ni hålla tillgodo med en layout från Malin. Satt på Papprika i måndags kväll och blev plötsligt väldigt scrapsugen. Rotade fram några gamla kort från 2003 (tror jag att det var) och scrappade pepparkaksbakande. Så här blev det:




onsdag 20 augusti 2008

Papprikas Designteam

Äntligen kan vi presentera Papprikas nya designteam! Vi tackar för alla härliga ansökningar och måste säga att vi blivit väldigt inspirerade av det ni gjort. Kanske kan vi få publicera en del här på bloggen under hösten?


Först ut är Anna-Karin Bergwik, även kallad annanna på en del forum.



Här har vi Julia Lundmark, som en del av er känner som Zimla



Vår nya kortdesigner Carolina Emdin, a.k.a Carolina ;) (foto kommer)



Clara Fägersten, Clara rätt och slätt. Ett känt ansikte bland Papprikas kvällspysslare



Ann-Sopie Ildring som kallar sig Anni.




Eva Gabrielsson, kallas för Eva och håller i stämpelkurser m.m. på Papprika



Så sist men inte minst vår "DT-mamma" Carina som tillsammans med Malin har valt ut detta fantastiskt duktiga designteam.


Nu börjar vi gnugga geniknölarna och värma upp för att inspirera er alla. Titta in ofta för här kommer det att hända grejer!

fredag 8 augusti 2008

På ingång idag....fredag!

Rättelse: Detta kommer på måndag!

Idag kommer en leverans med stämplar från Hero Arts och Panny Black. En massa fina blommor i söta lådor kommer också. Vill passa på att påminna om att Papprika har öppet lördag mellan kl 10 och 16.


Vill påmina om nästa scrapmaraton den 30 augusti. Anmälningarna börjar komma in och vill du vara säker på att få en plats så får du hålla dig framme.

Ha en trevlig helg!
Malin

onsdag 6 augusti 2008

Händer i Augusti

Tisdag 26 augusti kl 18-21 har vi vår första kurs för hösten. Det är nybörjarkurs i Stämpling. Du lär dig att använda en stämpel, stämpla, rengöra, Stämpla en bakgrund och göra en del enklare kort. Kursen kostar 250 kr och håller på i ca 3 timmar. Allt material samt fika ingår.

Lördagen den 30 augusti kl 13-00 Har vi höstens första Scrapmaraton. Vi sitter tillsammans i 11 timmar och pysslar. Om du gör album, kort eller pysslar med annat spelar ingen större roll. Kostnad för denna dag är 250 kr. Då ingår middag, fika, godis, frukt och dricka samt tävlingar med priser. Betalning=anmälan så först till kvarn (eller till banken).... :)



Måndagen den 18 augusti börjar vi med kvällsöppet igen på måndagarna och onsdagar. Ingen föranmälan behövs. Här trivs både nybörjare och de som har hållit på lite längre. Ta med din kompisen eller kom själv för att inhämta inspiration och få botanisera i butiken. Självklart kan du "bara" komma och handla när vi har öppet också. Kaffet står alltid på och på kvällarna kan du få smörgåsar till självkostnadspris så inte blodsockret faller.

Välkomna!

måndag 4 augusti 2008

Mailen rensad

Ni som inte kommit fram med era mail - nu kan ni skicka igen. Alla som inte kommit in med ansökningar till DT. Det är inte försent!!!!! Självklart tar vi emot dessa också.

fredag 1 augusti 2008

Ansökningar till DT

Sitter här och blickar ut över ett fantasttiskt landskap på Fårö. Framför mig gårdsplanen och pappas lada och bakom mig huset som vi sover i. Barnen utnyttjar den varma sommardagen genom att titta på film??? Imorgon åker vi tillbaka hem igen. Alldeles för få dagar....




Här på Fårö är väl inte uppkopplingen till Internet den bästa. Inte heller räcker tiden till att sitta vid datorn. Så någon rensning av mailen har inte vrit direkt möjlig därav en ganska full mailkorg. Ni som inte har lyckats maila ansökan, som fått den tillbaka eller inte fått fram alla delar - jag kollar mailen när jag kommer hem och bekräftar till alla jag fått och kollar att alla delar är med. Så om ni inte får någon bekräftelse inom nästa vecka....hör av er!

Kramar/ Malin