onsdag 27 februari 2008

Papprika 5 år!

På måndag den 3 mars är det exakt 5 år sedan vi slog upp dörrarna på Papprika Scrapbook i Tallkrogen. Natten innan hade vi tillbringat med att montera hyllor, måla och packa upp varor. Prislistan var en sida lång och sortimentet väldigt begränsat.

Men vi var ändå stolta! Första kvällen sålde vi för säkert tusen kronor och var supernöjda!

För att fira detta bjuder vi in till jubileum måndagen den 3 mars kl 18. Vi firar med lite bubbel och tilltugg och ballonger. Vi kommer att ha fina erbjudanden och utlottningar.

Bland alla som handlar i butiken mellan kl 18 och kl 22 på måndag den 3 mars drar vi en lott. Den som vinner får tillbaka hela köpesumman. Lotten kommer att dras kl 22.

Vi lottar också ut en korg med scrap-saker från våra nyheter bland alla som handlar denna dag.

Dessutom firar vi med lite extrapriser både på nätet och i butiken. Fr.o.m lördag den 1 mars t.o.m. lördag den 8 mars har vi 25% på alla varor i butiken (ej beställningsvaror eller redan nedsatta varor eller erbjudanden). Självklart gäller detta även beställningar på nätet i vår webshop. Vi reserverar oss för all ev. slutförsäljning.

Välkomna!
Kram,
Malin

tisdag 19 februari 2008

Bidrag till Filmutmaningen

Här är Katariina (microkakans) bidrag till min Filmutmaning. Min son älskar även denna karaktär. Hemma har vi en "släkttavla" med alla karaktärerna i Simpsons och den hänger över
r Antons säng.



Tacka Katariina! Jag skickar en liten present som tack!

torsdag 14 februari 2008

Happy Valentine!



Valentinekort från Malin Nyberg





Alla Hjärtansdagkort gjort av Chilla. En filur är aldrig fel!

söndag 10 februari 2008

Skapat på maran

Förra veckan hade Papprika scrapmara. Jag var där i några timmar, det var supertrevligt som vanligt. Jag pratade som en tok i vanlig ordning men lyckades faktiskt göra en LO. De papper jag använt är bla Crate och Cloud 9 Design.



/Helena DT

onsdag 6 februari 2008

Valentinekort efterlyses

Har ni gjort något fint Valentinekort? Maila bilden eller helst länken till info@papprika.se så får vi visa lite av era fina alster här på bloggen.

måndag 4 februari 2008

Utmaning - scrappa en film



Blev utmanad av sambon att scrappa en LO till sonen. Bilden jag skulle använda var den ovan. Som hjälp fick jag några citat som Darth Vader säger i olika filmer. Sonen Anton älskar Star Wars-filmerna och spelar Lego Star Wars på X-boxen. Så nu ska denna pryda hans rum.

Så till utmaningen: scrappa en film eller en filmkaraktär. Det får gärna vara någon som barnen gillar; Pippi, Pingu, Askungen eller liknande. Skicka gärna en länk till er LO senast den 25 februari. Alla inkomna bidrag belönas med en liten present.